Een console betalen in termijnen met afterpay

Ben je van plan een nieuwe console te kopen, maar heb je niet het volledige bedrag vooraf? Je kunt je console nu in termijnen betalen met afterpay.

Met afterpay kun je de kosten van je aankoop spreiden over vier gelijke betalingen, die tweewekelijks moeten worden betaald. Je betaalt geen rente of extra kosten*, dus je betaalt alleen de prijs van het artikel dat je hebt gekocht. Bovendien ontvang je je artikelen meteen – je hoeft niet te wachten op goedkeuring of verzending.

Om afterpay te gebruiken, selecteer je het gewoon als betaalmethode bij het afrekenen en voer je je gegevens in. Voor de eerste en laatste betaling moet je een creditcard of bankpas opgeven, maar alle andere betalingen worden automatisch van je rekening afgeschreven. En dat is het! Zodra je je aankoop hebt betaald, kun je meteen van je nieuwe console genieten.

* Als je een betaling mist, kunnen er kosten in rekening worden gebracht.

Je kunt nu je spelcomputer in termijnen betalen met Afterpay. Je hebt de mogelijkheid om 4 rentevrije betalingen over 8 weken te doen.

Een spelconsole in termijnen betalen met Afterpay is een geweldige manier om de kosten van de aankoop in de tijd te spreiden. Dit kan vooral handig zijn als je een krap budget hebt en vooraf moet sparen voor de console. Met Afterpay kun je 4 rentevrije betalingen doen over een periode van 8 weken, waarmee je de console kunt betalen zonder de bank te breken.

Wil je een spelcomputer kopen maar heb je het geld niet op voorhand? Nou, Afterpay is hier om te helpen. Met Afterpay kun je de kosten van je aankoop spreiden over vier gelijke termijnen, rentevrij. Dus of je nu een Xbox One, een Playstation 4 of een Nintendo Switch koopt, met Afterpay kun je in overzichtelijke termijnen betalen.

Betalen voor een console in termijnen met afterpay is een geweldige manier om je gamebehoeften te budgetteren. Afterpay is een dienst waarmee je je aankoop na verloop van tijd kunt betalen, waardoor deze betaalbaarder wordt. Deze optie is beschikbaar bij veel retailers, dus controleer het voor je koopt.

U kunt uw console nu in termijnen betalen met afterpay. Dit betekent dat u de kosten van uw console over een bepaalde p Achteraf betalen eriode kunt spreiden, waardoor deze betaalbaarder wordt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

ajax-loader